''Tappade hjärtat ''




Hej , ni kanske tycker illa om mina bilder eftersom jag står utan tröja på två av dom , men grejen är det att jag visar juh inget förutom min rygg och så länge jag inte visar nått så är det lugt ju ! (=
Orkar typ inte skriva om idag , för det har inte hänt något speciellt :P
Aja ska se lite film äta kvällsfika sen sova (A)!

btw : tack till : http://johnanderssonw.blogg.se (John) (=

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför ens lägga ut såna bilder när du är så jävla tjock :)

2010-10-08 @ 11:16:21
Postat av: Sarah

Jag tycker du är jätte fin och du är inte det minsta tjock:) Ha en bra dag!

2010-10-08 @ 15:45:05
Postat av: !

haha Sarah vad spelar det för roll vad du tycker, den anonyma kommentaren innan dig var ändå mer sann. Du kanske är en sån där feministfitta som tycker att tjejer ska stötta varandra, medans 'Anonym' och jag inte är det. Du är tjock. Okej du är inte en sån från 'Biggest Looser' eller en sån som måste specialbeställa sina kläder eller ens en sån som riskerar att bli mobbad i skolan. Du är bara normaltjock. En sån tjej som får normalfula killar med finnar och för mycket rakvatten som ingen annan vill ha. Du är en sån som är fjortis under tonåren, medelmåttig i skolan, får ett halvdant jobb och gifter dig med en halvdan man. Sen en dag dör du och dina anhöriga gråter, men du har inte lämnat några avtryck här i världen. Du är en i mängden. Dessutom är det där inte din idé från början, vilket du själv vet om, wannabe. Och man skall ej ta såna där bilder när det väller ut över byxorna, vill du leka porrstjärna så köp för fan ett gymkort och lägg ner chipspåsen.

2010-10-09 @ 18:03:43
Postat av: Anonym

Ingen är perfekt

2010-10-11 @ 12:05:36
Postat av: amanda

du är fin som du är!:)

2010-10-11 @ 12:06:08
URL: http://amandaholmberg.devote.se
Postat av: amanda

känner att jag blir lite smått förbannad nu, asså det där var nästan det mest patetiska jag läst på länge.. För det första vågar ingen av er stå för vem ni är, vilket är fegt, sen stämmer inte ens något av de ni skrev. Ks är fan inte fet nånstans, . och vadå tro att "du" vet allt om hennes liv eller hur det kommer bli. Så jävla pinsamma och patetiska, synd att ni är anonyma..

Ja tkr iaf du va jättefin på bilderna ks!

2010-10-11 @ 12:42:29
URL: http://amandahlllsten.blogg.se/
Postat av: amanda

känner att jag blir lite smått förbannad nu, asså det där var nästan det mest patetiska jag läst på länge.. För det första vågar ingen av er stå för vem ni är, vilket är fegt, sen stämmer inte ens något av de ni skrev. Ks är fan inte fet nånstans, . och vadå tro att "du" vet allt om hennes liv eller hur det kommer bli. Så jävla pinsamma och patetiska, synd att ni är anonyma..

Ja tkr iaf du va jättefin på bilderna ks!

2010-10-11 @ 12:42:34
URL: http://amandahlllsten.blogg.se/
Postat av: Sarah

"anonym" Jag skiter i vad du säger, stå för det du säger och vem du är nästa gång du tänkt yttra dig om något, jävla retard!

2010-10-11 @ 13:22:13
Postat av: ibbe

Men oh my god!!!

Hur fan i helvetet kan ni sitta och skriva att denna tjej är TJOCK.

Om ni tycker att Ks är TJOCK så borde ni kanske söka hjälp mot ätstörningar... för om ni tycker att Ks är fet så antar jag att ni är smalare eftersom ni skriver som att det är något fel att vara fet också.

Usch vad arg jag blir.

2010-10-11 @ 20:16:40
URL: http://ibbilicious.blogg.se/
Postat av: karro

Så patetiskt, "anonyma jävel" du är så jävla tuff bakom data skärmen men är du så irl nej skulle inte tro det. Våga stå för ditt namn ffs! usch. Ks bry dig inte du är otroligt fin, och wow du visar din rygg inte dig själv naken.. HJÄLP vad bor vi i för håla?

2010-10-12 @ 16:45:34
URL: http://kaaaaarrroo.blogg.se/
Postat av: ja0

Asså, jag tycker att du har jätte fina bilder, BTW han som säger att du är tjock kan ju bara dra..

2010-10-14 @ 07:56:41
Postat av: ahah

haha ja du anonym som kommenterade, får du något bättre är ju frågan?

2010-10-14 @ 14:30:09
Postat av: Linnea

som många andra redan skrivit, du är INTE tjock :)

2010-10-14 @ 14:33:04
URL: http://bloggendettalasom.blogg.se/
Postat av: izza

asså vad är det här ? tjock? hur mår ni ? Sluta va så jävla avis på flickan och sluta tro att du är nån jävla siare som kan spå folks liv ? De enda du nyss gjorde var säkert att beskriva ditt liv och din framtid. Att ni inte ens kan skriva era namn gör saken ännu pinsamare men en sak ska ni ha jävligt klart för er, Ks är fan inte fet och hon är hur fin som hällst!

2010-10-14 @ 14:34:13
URL: http://miniizza.blogg.se/
Postat av: vickan

Okej? jag håller med! vem fan tror du att du är då som sitter och säger vad andra är och vilka killar dom kommer få ?

Vad fan är du då som inte ens våga stå för vem du är ?

En guds gåva eller? tror ej det.. titta dig själv i spegeln innan du börjar kritisera andra! det där är fan det fulaste och patetiska jag har läst! Skäms du inte?

Shiit, vilken människa! Gräv ner dig förfan

2010-10-14 @ 14:40:10
Postat av: madde lundberg

komiskt att ens kommentera att hon är tjock.

vilken idiot som inte har någon verklighetsuppfattning.

Kallar man det där för tjock så vet jag inte vad du är "anonym". För då skulle jag nästan vilja sätta diagnosen "anorexi" på dig. För du min käre anonym, du har absolut ingen självbild. Men om du är så mycket smalare så skriv ditt namn och länka några bilder, så får vi se. Skulle vara oerhört kul.

idiot. borde vara strängt förbjudet att kalla en normalkropp(om inte mer åt det smala hållet)för tjock. Det är idioti.

2010-10-14 @ 15:08:20
URL: http://heynow.blogg.se/
Postat av: eliin

DIN OTROLIGT UNDERBARA FANTASTISKA MÄNNISKA, DU VET ATT DU ÄR UNDERBAR PRECIS SOM DU ÄR. OCH DET ÄR DET ALLA ÄLSKAR MED DIG! DU ÄR DIG SJÄLV! OCH MAN BLIR GLAD AV ATT SE DIG. OCH DU VET SJÄLV ATT DU INTE ÄR TJOCK ALLS, VAD NU TJOCK HAR FÖR BETYDELSE. MAN KAN INTE GÅ OCH SÄGA TILL NÅGON ATT NÅN ÄR TJOCK OM MAN INTE ÄR HELT SJUK SJÄLV. MAN VÄLJER SJÄLV HUR MAN SER UT OCH VILL VARA! ATT SE DIG FORTFARANDE LIKA STARK EFTER DOM HÄR IDIOTISKA FULA KOMMENTARERNA ÄR OTROLIGT! DU ÄR SÅ STARK VÄNNEN! that don't kill you can only make you stronger!

2010-10-15 @ 17:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0